Τελευταία Νέα από Ελληνικά Sites (κυρίως)

  • Top Influencers για το 2018
   Τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με την άνθηση που παρουσίασε το Instagram και γενικά τα social media έχει εμφανιστεί και ένα νέο φαινόμενο οι Influencers. Άτομα έχουν καταφέρει να χτίσουν ολόκληρες επιχειρήσεις και καριέρες με αυτό τον τρόπο και να κατακτήσουν δεκάδες χιλιάδες fans που επηρεάζονται από αυτούς και τους υποστηρίζουν φανατικά. Παρακάτω θα δούμε […] The post Top Influencers για το 2018 appeared first on suit.
   1 day ago
  • Retargeting: τι είναι και που χρησιμεύει
   Το ReTargeting (συνήθως αναφέρεται και ως remarketing) είναι μια μορφή online marketing οπου βοηθάει στο να επαναστοχεύσετε το κοινό που έχει επισκεφθεί έστω και μια φορά στο παρελθόν τον ιστότοπό σας. Το χρησιμοποιούν πολλές επιχειρήσεις για να προσελκύσουν το κοινό που έχει επισκεφθεί έστω μια φορά την ιστοσελίδα τους αλλά δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια επιθυμητή […] The post Retargeting: τι είναι και που χρησιμεύει appeared first on suit.
   3 days ago
  • Το Guerrilla Marketing συχνά βρίσκεται γύρω σου, το έχεις δει;
   ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GUERRILLA MARKETING? Αν η λέξη Guerrilla σας ακούγεται ξένη, τότε σας πιάσαμε αδιάβαστους. To Guerrilla marketing είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, προώθησης και γνωστοποίησης ενός προϊόντος μιας υπηρεσίας ή μιας ενέργειας. Mπορούμε να πούμε πως είναι αδερφάκι του Viral Marketing. Αυτό το στυλ διαφήμισης, θεωρείται μη συμβατική στρατηγική Marketing. Θα μπορούσαμε να πούμε […] The post Το Guerrilla Marketing συχνά βρίσκεται γύρω σου, το έχεις δει; appeared first on suit.
   6 days ago
  • Τα instagram polls αποτελούν τη νέα τάση και ήρθαν για να μείνουν
   Τα social media, χρόνο με τον χρόνο, έρχονται όλο και πιο κοντά στους χρήστες τους. Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες ενέργειες, αλλαγές και βελτιώσεις που γίνονται, αφορούν το engagement. Όταν μιλάμε για engagement,  εννοούμε την αλληλεπίδραση ανάμεσα στον χρήστη και τη σελίδα. Μετά το απλό like, ήρθε το unlike. Το unlike ακολούθησαν οι αντιδράσεις όπως […] The post Τα instagram polls αποτελούν τη νέα τάση και ήρθαν για να μείνουν appeared first on suit.
   1 week ago
  • Το website σου, είναι το μισό κομμάτι της συνολικής σου εικόνας
   Χρόνια Πολλά σε όλους και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Ξεκινώντας με τα νέα αυτής της χρονιάς, ας αναφερθούμε στη σημαντικότητα της ορθής χρήσης του website της επιχείρησής μας! Το website, είναι ένα πολυσύνθετο εργαλείο, το οποίο πρέπει να χειριστούμε με προσοχή για να υπάρχει αποτέλεσμα. Μια εταιρία αποκτά υπόσταση κατά το ήμισυ και μέσω του […] The post Το website σου, είναι το μισό κομμάτι της συνολικής σου εικόνας appeared first on suit.
   1 week ago
  • Τα 7 Digital Marketing Trends που θα υπερισχύσουν το 2019
   Το 2018 υπήρξε έτος βελτίωσης και εξέλιξης των τάσεων των social media του 2017. Μέχρι στιγμής, έχουμε δει μια συνεχή ανοδική πορεία στην επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality), στο περιεχόμενο των video και στο influencer marketing. Αλλά τώρα που το 2018 είναι στο τέλος του, μπορεί να αναρωτιέστε:  «τι επιφυλάσσει το 2019;» Παρακάτω θα συζητήσουμε τις […] The post Τα 7 Digital Marketing Trends που θα υπερισχύσουν το 2019 appeared first on suit.
   3 weeks ago
  • Social proof και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας
   Σκεφτείτε την τελευταία φορά που αποφασίσατε να αγοράσετε ένα κινητό. Πόσες ώρες περάσατε να κοιτάτε online κριτικές ή να ρωτάτε γνωστούς σας μήπως γνωρίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε; Όταν τελικά μάθατε όλα αυτά που ψάχνατε, λογικά καταλήξατε σε αυτό που έχει τις καλύτερες κριτικές ή σε αυτό που σας […] The post Social proof και πως μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας appeared first on suit.
   4 weeks ago
  • Γιατί μια διαφημιστική εταιρεία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας;
   Κάθε επιχειρηματίας κατανοεί ότι το marketing και η διαφήμιση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ανάπτυξη της εταιρείας του. Αλλά πώς μπορεί να σας βοηθήσει μια διαφημιστική εταιρεία; Ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Να θυμάστε απλά ότι ο στόχος ενός διαφημιστικού πρακτορείου είναι η αποδοτικότερη προώθηση του brand σας. Τι κάνει λοιπόν μια […] The post Γιατί μια διαφημιστική εταιρεία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας; appeared first on suit.
   1 month ago
  • Graphic Designer και Digital Marketer – όταν αυτοί οι δύο συγκρούονται
   Ο τομέας του Digital Marketing αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Συγκρούεται λοιπόν συχνά με το Graphic Designer. Tι σημαίνει αυτό; Οι τεχνολογικές εξελίξεις σε αυτόν τον νέο κλάδο έχουν δημιουργήσει ένα επιταχυνόμενο περιβάλλον, όπου κάθε μήνα αλλάζει ραγδαία. Τα επόμενα 30 χρόνια θα δούμε πολλές αλλαγές στον ορισμό του τι σημαίνει να είναι κάποιος Marketer, Designer, […] The post Graphic Designer και Digital Marketer – όταν αυτοί οι δύο συγκρούονται appeared first on suit.
   1 month ago
  • Εκπαίδευση σε digital περιβάλλον
   Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Με σωστό πλάνο και δημιουργικότητα η τεχνολογία, είναι ικανή να προσφέρει πολλά στον τομέα της εκπαίδευσης τόσο στους εκπαιδευτές όσο και στους εκπαιδευόμενους. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε 4 τρόπους που το digital στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σύγχρονο […] The post Εκπαίδευση σε digital περιβάλλον appeared first on suit.
   1 month ago
  • 5 συμβουλές για δημιουργία URL με SEO
   Ένα από τα θεμελιώδη δομικά στοιχεία του SEO αφορά τη δομή των διευθύνσεων URLs. Τα URLs είναι, πράγματι, τα δομικά στοιχεία ενός ιστότοπου και μπορούν να βοηθήσουν το traffic σας. Οποιοσδήποτε ιστότοπος με μπερδεμένη δομή URL είναι «καταδικασμένος» για ήττα στη μάχη του Search Engine Optimization. Το Google και το Bing έχουν προχωρήσει πολύ και […] The post 5 συμβουλές για δημιουργία URL με SEO appeared first on suit.
   1 month ago
  • 7 τρόποι να διορθώσεις ένα αποτυχημένο Digital Marketing Strategy
   Ακόμα κι αν είσαι έμπειρος, δεν μπορείς να κάνεις το τέλειο Digital Marketing Strategy. Όχι τουλάχιστον μέχρι να έχεις τα δεδομένα που θα χρειαστείς για την καμπάνια σου. Αλλά ακόμα κι αν πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις, το καλύτερο για να αποφύγεις τις διορθώσεις είναι να το αναθέσεις σε μια αρμόδια εταιρεία. Ας πούμε ότι έχεις […] The post 7 τρόποι να διορθώσεις ένα αποτυχημένο Digital Marketing Strategy appeared first on suit.
   1 month ago
  • Πού χρειάζεται να εστιάζει μια Social Media στρατηγική
   Η διαφήμιση στα Social Media είναι πλέον εύκολα προσβάσιμη σε οποιονδήποτε μικρό ή μεγάλο επαγγελματία. Τα Social Media δίνουν πολλές ευκαιρίες αλλά κρύβουν και αρκετούς “waste of money” κινδύνους. Υπάρχουν όμως κάποιοι βασικοί πυλώνες, τους οποίους αν κατανοήσουμε σωστά, θα βαδίζουμε με σωστή Social Media στρατηγική, προς την επιτυχία. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Κολυμπάμε σε μια θάλασσα από […] The post Πού χρειάζεται να εστιάζει μια Social Media στρατηγική appeared first on suit.
   1 month ago
  • 7 συμβουλές για να γίνεις ένας επιτυχημένος ηγέτης στις ψηφιακές πωλήσεις
   Για να γίνεις σήμερα ένας επιτυχημένος ηγέτης στις ψηφιακές πωλήσεις, προϋποθέτει να μπορείς να προσαρμόσεις τις παραδοσιακές σου δεξιότητες και αρετές στον ψηφιακό κόσμο. Για να φτάσει λοιπόν κάποιος στο σημείο να χαρακτηριστεί ως «επιτυχημένος», απαιτείται να επιδείξει αμείωτο ενδιαφέρον για την προσωπική του εξέλιξη, η οποία βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την εξέλιξη του […] The post 7 συμβουλές για να γίνεις ένας επιτυχημένος ηγέτης στις ψηφιακές πωλήσεις appeared first on suit.
   1 month ago
  • Πώς θα κάνεις ένα Instagram Giveaway: Συμβουλές και Ιδέες
   Αναρωτιέστε για τον τρόπο με τον οποίο θα οργανώσετε ένα Giveaway στο Instagram; Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε πηγή έμπνευσης και χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν προκειμένου να στήσετε έναν επιτυχημένο διαγωνισμό, υποστηρίζοντας τους στόχους marketing που έχετε θέσει. Θέστε στόχο Πρώτο βήμα είναι να ορίσετε τον στόχο που θέλετε να επιτύχετε μέσω […] The post Πώς θα κάνεις ένα Instagram Giveaway: Συμβουλές και Ιδέες appeared first on suit.
   1 month ago
  • Πως το SEO θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει
   Το SEO είναι όλες εκείνες οι διαδικασίες που κάνουμε προκειμένου να εμφανίζεται η ιστοσελίδα σας πιο ψηλά στα οργανικά αποτελέσματα και διακρίνεται σε on page SEO και σε off page SEO. Πώς όμως εσείς και η ιστοσελίδα σας θα ξεχωρίσετε ανάμεσα από τόσες άλλες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες; Πώς θα ανεβείτε πιο ψηλά στην κατάταξη των […] The post Πως το SEO θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει appeared first on suit.
   1 month ago
  • Beacons και 5 καινοτόμοι τρόποι χρήσης τους στο Retail
   Σκεφτείτε το παρακάτω σενάριο Όπως περπατάτε μέσα στο κατάστημα και κοιτάτε τη βιτρίνα με τα παπούτσια, ξαφνικά σας έρχεται ειδοποίηση στο κινητό σας. Τα αθλητικά παπούτσια που ήσασταν έτοιμοι να αγοράσετε online το προηγούμενο βράδυ, είναι τώρα σε έκπτωση 25% αποκλειστικά και μόνο για εσάς. Μετά από λίγη ώρα, θέλετε μία αθλητική φόρμα να συνοδέψει […] The post Beacons και 5 καινοτόμοι τρόποι χρήσης τους στο Retail appeared first on suit.
   1 month ago
  • 11 Στατιστικά για την «επανάσταση» της φωνητικής αναζήτησης
   Έχουμε ακούσει όλοι τον τελευταίο καιρό τις φήμες. Η φωνητική αναζήτηση είναι η νέα οργανική αναζήτηση. Η αναζήτηση που θα επιφέρει τον πρόωρο θάνατο του SEO. Η φωνητική αναζήτηση πρόκειται να αλλάξει τη ζωή όλων. Η παραφιλολογία έχει φτάσει σε νέα ύψη, πόσα όμως από αυτά που ακούτε ή έχετε ακούσει βασίζονται σε δεδομένα; Επειδή […] The post 11 Στατιστικά για την «επανάσταση» της φωνητικής αναζήτησης appeared first on suit.
   1 month ago
  • Η Buyer Persona και η σημαντικότητά της για την επιχείρησή σας
   Η δημιουργία και υλοποίηση μιας online στρατηγικής, αποτελεί (ή μάλλον θα έπρεπε να αποτελεί), πρωταρχικό μέλημα κάθε επιχείρησης. Το digital thinking, δεν αφορά πλέον μόνο το corporate περιβάλλον και τις πολυεθνικές. Τα online δρώμενα και τα social media, χτυπούν την πόρτα κάθε μεγάλου και μικρού επαγγελματία είτε είναι εταιρικό μέλος είτε δουλεύει μόνος του ως […] The post Η Buyer Persona και η σημαντικότητά της για την επιχείρησή σας appeared first on suit.
   1 month ago
  • Γιατί χρειάζονται σταθεροί συνεργάτες στον κόσμο του digital marketing
   Ζούμε σε μία εξαιρετικά ανταγωνιστική εποχή όπου το digital marketing εξελίσσεται ταχύτατα. Σήμερα, τα brands πρέπει να σκέφτονται «έξω από το κουτί» για να δημιουργήσουν επιχειρηματικό αντίκτυπο και να οικοδομήσουν μια μακροπρόθεσμη σχέση με τον καταναλωτή. Είναι αναγκαίο για τις επιχειρήσεις να παρουσιάζουν ευελιξία στον τρόπο λειτουργίας τους και να έχουν ρηξικέλευθες ιδέες προκειμένου να […] The post Γιατί χρειάζονται σταθεροί συνεργάτες στον κόσμο του digital marketing appeared first on suit.
   1 month ago

CareerCarbon

Expert advice to help you achieve your career goals.
18-01-2019 - 01:28
δείτε περισσότερα

SMBX

Be the bank. Buy small business bonds, earn interest.
18-01-2019 - 01:28
δείτε περισσότερα

The Mighty Niche Name Generator

A new tool to find your audience.
17-01-2019 - 19:10
δείτε περισσότερα

Square Card

Access your money as soon as you make a sale
17-01-2019 - 17:49
δείτε περισσότερα

Adhunt

Connecting makers & marketers
17-01-2019 - 12:38
δείτε περισσότερα

Lyrix

Find millions of music lyrics and save them offline
17-01-2019 - 11:56
δείτε περισσότερα

Product Tactics

An eBook for Modern Product Management Teams
17-01-2019 - 11:42
δείτε περισσότερα

Passepartout VPN

An user-friendly OpenVPN® client for iPhone
17-01-2019 - 11:00
δείτε περισσότερα

Svrf API

Augmented Reality Face Filters as an API
17-01-2019 - 10:52
δείτε περισσότερα

Pruvo

Automatically get the lowest hotel price even after booking
17-01-2019 - 10:33
δείτε περισσότερα