SlotApp | Εδώ το παιχνίδι γίνεται γνωριμία.

Στο SlotApp παίζουμε για να κερδίσουμε σε παιχνίδια γνώσης, ταχύτητας και μνήμης ώστε δείχνοντας τις ικανότητές μας να «ξεκλειδώσουμε» ο ένας τον άλλον. Έτσι γνωρίζουμε νέο κόσμο!

Ας ακολουθήσουμε τα βήματα του SlotApp για να δούμε πώς αυτό το App μιμείται το φλερτ:

1. Knock!

Αρχικά, προσεγγίζοντας κάποιον ξένο, θα θέλαμε να ανταποκριθεί στο βλέμμα μας ή το «σκούντημά» μας. Έτσι μόνο θα έρθουμε πιο κοντά και μπορούμε να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε!

2. Motto unlocked!

Δεν ξέρουμε τίποτα για αυτόν/ -ή, αλλά το πρώτο στοιχείο που μπορούμε ίσως να μαντέψουμε είναι συνήθως το motto του. Βάσει ύφους, στυλ ή και κρίνοντας από την παρέα.

3. Interests unlocked!

Συχνά θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον πάγο, σχολιάζοντας το μέρος, τη μουσική ή κάτι άλλο και έτσι να μάθουμε εν τέλει τα ενδιαφέροντα του άλλου προσώπου. (Παράδειγμα σκέψης: Έρχεσαι συχνά εδώ; Το φαγητό είναι οκ, αλλά η μουσική που παίζει είναι πραγματικά πολύ καλή.)

4. Location unlocked!

Κάπως έτσι μπορούμε να μάθουμε επίσης που μένει. (Παράδειγμα σκέψης: Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ. Είσαι από τα μέρη μας;)

5. Sign unlocked!

Ήδη έχουμε πει αρκετά, για να αρχίσουμε να μαντεύουμε το ζώδιο του άλλου. (Παράδειγμα σκέψης: Δεν ασχολούμαι πολύ με αυτά, αλλά πάω στοίχημα ότι είναι κριός- έτσι όπως μιλάει.)

6. Age unlocked!

Ίσως έχει ήδη ακουστεί κάποιο σχόλιο για ηλικίες, συνήθως με «χιούμορ». Αν όχι, ήρθε η ώρα να «ξεκλειδώσουμε» και αυτό το στοιχείο. (Παράδειγμα σκέψης: Αλήθεια μένεις εδώ; Σε ποιο σχολείο πήγαινες; Αν και λογικά θα ήσουν πιο μικρούλα εσύ.)

7. Height unlocked!

Κάποια στιγμή ενώ συζητάμε, κάποιος από τους δύο θα σηκωθεί να πάει τουαλέτα. (Παράδειγμα σκέψης: Α καλός είναι και όρθιος. Όπως τον θέλω!)

8. Name unlocked!

Ολόκληρο το όνομα και επιπλέον πληροφορίες τα μαθαίνουμε συνήθως πιο μετά στην κουβέντα.

9. Photo «un-blurred»!

Θεωρείτε ότι είναι ξεκάθαρη από την αρχή η πραγματική εμφάνιση του άλλου/ άλλης; Μάλλον την «ξεκλειδώνουμε» πιο μετά. Αυτό γιατί πολύ απλά, στα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως όλοι περιποιημένοι και όμορφοι. (ή είναι νύχτα και έχουμε πιεί λιγάκι:-Ρ) Αργότερα θα αποκαλυφθούν όλα. (Παραδείγματος χάρη, όταν πάμε μια εκδρομή και ξυπνήσουμε μαζί το πρωί.)

10. Chat!

Επιπλέον φωτογραφίες μπορούν πλέον να ξεκλειδωθούν και μπορούμε να αφεθούμε στις συζητήσεις και να δούμε που θα μας πάνε!

SLOT | The ‘See through game’ App!

Κατεβάστε το SlotApp δωρεάν στο App Store: appsto.re/gr/2LEoeb.i

Σύντομα θα είναι έτοιμο και στο Google Play.

Ευχόμαστε πολλά και καλά παιχνίδια!

 

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα slotapp.co/

Βρείτε τους στο facebook: www.facebook.com/slotapp.co

Ακολουθήστε τους στο twitter: twitter.com/slotapplication

Ακολουθήστε τους στο Instagram: www.instagram.com/slotapp/