Mια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκινάει μεταξύ της Entranet και της «Eurolamp ABEE»

    Από: Startup Team

Mια πολύ σημαντική συνεργασία ξεκινάει μεταξύ της Entranet και της «Eurolamp ABEE», που αριθμεί 2.500 συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα η Eurolamp αναλαμβάνει πανελλαδικά την αποκλειστική διάθεση του καινοτόμου housemate, του ευκολότερου συστήματος έξυπνου σπιτιού που δημιουργήθηκε ποτέ και που ανέπτυξε η Εntranet.

H πρώτη κοινή παρουσία των δύο  εταιριών μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, θα γίνει στην έκθεση Energia.Tec, που πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 21, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο MEC Παιανίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εκτός από την επίδειξη στο περίπτερο της Eurolamp, θα γίνουν παράλληλες παρουσιάσεις του housemate σε δύο εκδηλώσεις για το τεχνικό κοινό, την Παρασκευή 21/10 στις 18.00 και την Κυριακή 23/10 στις 11.00 το πρωί.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση εγκεκριμένου εγκαταστάτη.

 

Την ίδια περίοδο, γίνονται δύο πολύ σημαντικά βήματα στην Κύπρο από τη «housemate Cyprus»:

  • H παρουσίαση του housemate στην 7η έκθεση “Ιδανική Κατοικία”, στον χώρο Κρατικής Έκθεσης Κύπρου στη Λευκωσία, που θα διαρκέσει 21-23 Οκτωβρίου και
  • Η εμπορική συμφωνία διάθεσης του housemate από το “Super Ηome Center” την μεγαλύτερη αλυσίδα DIY & Home Improvement στην Κύπρο, που διαθέτει έξι τεχνικά πολυκαταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Η ταυτόχρονη παρουσία σε δύο εκθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο σηματοδοτεί την έναρξη μιας μεγάλης καμπάνιας προώθησης ενός καινοτόμου προϊόντος που ήδη “μιλάει” ελληνικά και αγγλικά αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς θα “συνεννοείται” και στα γερμανικά.