Oλοκληρώθηκε με επιτυχία ο διεθνής διαγωνισμός του WinterChallenge 2022

    Από: Startup Team

Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός του WinterChallenge 2022. Με πάνω από 1000 εγγραφές μαθητών από όλο τον κόσμο από περισσότερες από 40 χώρες.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ζωντανά το μέρος του τελικού γύρου των παρουσιάσεων του Business Case, με τις 5 καλύτερες ομάδες (σύμφωνα με την διαδικασία αξιολόγησης από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες) να παρουσιάζουν τις ιδέες και την ανάλυση που πραγματοποίησαν σχετικά με το κοινό θέμα που τους δόθηκε: Η ανάπτυξη ενός βιώσιμου δικτύου του οργανισμού του IEOx. Οι προσεγγίσεις ήταν όλες πολύ δημιουργικές και διαφορετικές μεταξύ τους, δυσκολεύοντας τους κριτές στην τελική απόφασή. Η ομάδα που τελικά ξεχώρισε ήταν αυτή των The Addams (Smith) Family, οι οποίοι κρίθηκαν νικητές για το φετινό WinterChallenge. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τελικό παρακάτω:

Η λήξη του διαγωνισμού για φέτος σηματοδοτήθηκε με την τελετή λήξης, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, όπου οι συμμετέχοντες και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον διαγωνισμό συγκεντρώθηκαν διαδικτυακά, για να γιορτάσουν τον σχεδόν ένα μήνα που πέρασαν σε αυτό το project αλλά και τους νικητές των φετινών γύρων. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή λήξης:

Οι διοργανωτές, εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους και ευχαριστούν όλους τους ανθρώπους και οργανισμούς που συνέβαλαν και ενεπλάκησαν σε αυτή την εμπειρία. Μπορείτε να ακολουθήσετε στο facebook, στο instagram και στο LinkedIn για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα βήματα και όλες τις δράσεις της IEOx κοινότητας, αλλά και να επισκεφτείτε το website για περισσότερες πληροφορίες .