Επικαιρότητα

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το Fortinet Accelerate 2024: Step Into the Platform Era

Το ετήσιο 5ήμερο συνέδριο Fortinet Accelerate 2024 ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στο Las Vegas. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε ευκαιρία δικτύωσης για τους ηγέτες του κλάδου της κυβερνοασφάλειας, διατηρώντας -όπως και τα προηγούμενα χρόνια- την πελατοκεντρική της προσέγγιση, εστιάζοντας πρωτίστως στην πολύτιμη γνώμη των πελατών.

Τέσσερις ημέρες μάθησης, σύνδεσης και εξερεύνησης.

Σήμερα, ο κόσμος μας κατακλύζεται από ανθρώπους, δεδομένα και συσκευές, ενώ οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν αυξάνονται με πρωτοφανή ρυθμό. Για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη προστασία, οι εταιρείες καλούνται να υιοθετήσουν μία πιο σύγχρονη προσέγγιση για την ασφάλεια, συνδυάζοντας software, hardware και τις τεχνολογίες cloud, που διαθέτουν.

Πάνω από 4.000 συνεργάτες και πελάτες της Fortinet συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από παρουσιάσεις, ομιλίες, workshops και εκθέσεις. Η Ελλάδα είχε δυναμική παρουσία, με την ελληνική αποστολή να απαρτίζεται από 150 σύνεδρους!

Μεταξύ των καταξιωμένων διεθνών ομιλητών ήταν και ο Cyber Security Specialist της Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., κύριος Γεώργιος Τζώρτζης, ο οποίος παρουσίασε ένα εξαιρετικό session Voice of Customer με τίτλο: Unified Application Protection, from the ground to the cloud.

Τέλος, από τις σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης, δε θα μπορούσε να λείπει η βράβευση της GCC. Η GCC ανακηρύχθηκε Top Fortinet Sec Ops Partner για το έτος 2023, στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, επισφραγίζοντας έτσι τη δέσμευση της εταιρείας, για παροχή καινοτόμων λύσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.fortinetaccelerate.com