Featured

3 Νέα Podcasts για το μάρκετινγκ και την επιχειρηματικότητα

H ραδιοφωνική εκπομπή «Marketing on the GO» με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα παρουσιάζει εδώ και 4 χρόνια: ιδέες, tips, Ελληνικά business case studies γύρω από το θέματα του μάρκετινγκ και της επιχειρηματικότητας. Με προσέγγιση αισιόδοξη, με τάση ανάπτυξης, κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις, η εκπομπή  μετατρέπεται στο εβδομαδιαίο βοήθημα στην επαγγελματική καθημερινότητα κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο!  Έχουμε απομονώσει για εσάς 3 Podcast (mp3) πιο επίκαιρα από πότε από την εκπομπή του Σαββάτου 14/11/2020:

No 222 3 tips καθημερινής επιχειρηματικής εμψύχωσης

Ακούστε τον Θεράποντα Φάκα, Πρεσβευτή Θετικής Σκέψης & Ενέργειας, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας προτείνει 3 tips καθημερινής επαγγελματικής εμψύχωσης εν μέσω lockdown. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.

No 223 Τεχνικές Επικοινωνίας φορώντας μάσκα

Ακούστε την Ανδρομάχη Δαυλού, Ηθοποιό – Εκπαιδεύτρια Ορθοφωνίας, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας εξηγεί πως μπορούμε να μιλάμε φορώντας την μάσκα και να περνάμε το μήνυμά μας με επιτύχια σε πελάτες, προμηθετές και συνεργάτες. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.

No 224 Ανθεκτικότητα και δεξιότητες διάσωσης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Ακούστε τον Ηλία Γεωργόπουλο από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, να συζητάει με το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και να μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας “Ανθεκτικότητα και δεξιότητες διάσωσης για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)”. Ένα απόσπασμα από την επιχειρηματική ραδιοφωνική εκπομπή Marketing on the GO.