Featured

«Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων»

Την Τρίτη 30 Ιουνίου και ώρα 18:00 – 19:00 οι εκδόσεις Rosili παρουσιάζουν σε συνεργασία με την Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS τη δωρεάν online ομιλία με θέμα «Γλώσσα του σώματος: εργαλείο αύξησης των πωλήσεων» με εισηγητή το σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Θεματολογία της online ομιλίας:

Η μη λεκτική επικοινωνία, μια δεξιότητα της τέχνης της επικοινωνίας, είναι μια από τις βασικότερες δεξιότητες για την αύξηση των πωλήσεων και την βελτίωση της επιχειρηματικότητας. Οι τεχνικές επικοινωνίας αποτελούν ένα από τα οκτώ εργαλεία ανάπτυξης και εξέλιξης που παρουσιάζονται αναλυτικά στο βιβλίο «H Εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία» του σύμβουλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου από τις εκδόσεις Rosili ο συγγραφέας θα μιλήσει για τη σημασία της σωστής χρήσης της γλώσσας του σώματός μας κατά την διαδικασία της πώλησης.

Έως και το 80% των πληροφοριών που λαμβάνουμε σε μια συνομιλία, ή άλλη οπτική επαφή, μεταδίδεται με μη λεκτικά μηνύματα. Η γλώσσα του σώματος ενισχύει ή αποδομεί αυτό που θέλουμε να εκφράσουμε. Μέσα από την ομιλία αυτή θα δούμε:

  • Ποιες είναι οι βασικές αρχές της χρήσης της Γλώσσας του Σώματος
  • Πως μπορούμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας το σώμα μας
  • Πως πρέπει να ερμηνεύουμε τις βασικές κινήσεις ενός συνομιλητή
  • Τις βασικές 3 τεχνικές για να προωθήσουμε τον εαυτό μας ή τα προϊόντα μας επιτυχημένα με τη σωστή χρήση των κινήσεών μας

Στόχος μας θα είναι να γνωρίσετε τα μυστικά εκείνα που θα σας βοηθήσουν:

α) να πουλήσετε περισσότερο στους πελάτες σας,

β) να κινητοποιήσετε τους συνεργάτες σας να γίνουν πιο παραγωγικοί και

γ) να κερδίσετε τους συνομιλητές σας

Πότε: Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 ‘Ωρα: 18.00-19.00

Τρόπος συμμετοχής στην δωρεάν online ομιλία: Η ομιλία θα προβληθεί ζωντανά από την σελίδα του ΙΑΝΟΥ στο FACEBOOK και είναι προσβάσιμη σε όλους. Για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να εγγραφείτε εδώ ώστε να σας έρθει ειδοποίηση υπενθύμισης:  marketingconsultant.gr/online-apo-ton-iano-glossa-toy-somatos-ergaleio-ayxisis-ton-poliseon/