Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η τελετή έναρξης του διεθνούς διαγωνισμού του WinterChallenge

    Από: Startup Team

Το Σάββατο στις 5 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του διαδικτυακού διαγωνισμού WinterChallenge, ο οποίος πραγματοποιείται για δεύτερη φορά, στο πλαίσιο της κοινότητας του IEOx, συμμετεχόντων και φίλων της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας (IEO).

Περισσότεροι από 1000 μαθητές και φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες, λαμβάνουν μέρος στην φετινή διοργάνωση, με στόχο να ασκήσουν και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους σχετικά με τα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά και την επιχειρηματικότητα, να γνωρίσουν  ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να γίνουν μέλη μιας διεθνούς , υποστηρικτικής κοινότητας.

Μετά την ανακοίνωση του θέματος του Business Case στην τελετή έναρξης, οι συμμετέχοντες θα έχουν περίπου μία εβδομάδα να υποβάλλουν με την ομάδα τους τις παρουσιάσεις τους, με το βλέμμα στραμμένο παράλληλα στους επόμενους γύρους του διαγωνισμού και με την ελπίδα να κερδίσουν μία θέση στον τελικό της 27ης Φεβρουαρίου που θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση μέσω του καναλιού της Διεθνούς Ολυμπιάδας Οικονομικών στο Youtube.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τους λογαριασμούς μας στο facebook, στο instagram και στο LinkedIn για να μείνετε ενημερωμένοι για τα επόμενα βήματα του WinterChallenge και όλες τις δράσεις της IEOx κοινότητας. Ακόμη μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης στο παρακάτω video:

Επισκεφτείτε το website για περισσότερες πληροφορίες.