Η Sparkle ανακοινώνει το “IoT Global”, τη νέα υπηρεσία συνδεσιμότητας για Internet of Things

    Από: Startup Team

Η νέα λύση παρουσιάστηκε στην Expo 2020 Dubai μαζί με το παγκόσμιο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο της Sparkle.

Η Sparkle, ο μεγαλύτερος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών διασύνδεσης στην Ιταλία και μεταξύ των δέκα κορυφαίων παγκοσμίως, παρουσίασε τη νέα της λύση, με τίτλο “IoT Global”, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Expo 2020 Dubai Italy Pavilion. Με μακροχρόνια παρουσία στην περιοχή και με τις κορυφαίες επιδόσεις σε περιαγωγή 5G μεταξύ Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, η Sparkle επέλεξε το Ντουμπάι για να παρουσιάσει τις επιχειρηματικές της ψηφιακές λύσεις.

Η συνδεσιμότητα διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην επιτυχία έργων που σχετίζονται με το Internet of Things. Για εταιρείες με διεθνή δραστηριότητα, με γραφεία ή περιουσιακά στοιχεία σε όλον τον κόσμο, το IoT διασφαλίζει τη μετάδοση δεδομένων μεταξύ συσκευών, με επικοινωνία Machine to Machine (M2M) και του cloud που φιλοξενεί τις εφαρμογές. Με την έλευση των δικτύων τηλεφωνίας 5G και των M2M καρτών SIM επόμενης γενιάς, ο χαμηλός χρόνος απόκρισης εγγυάται έγκαιρη πληροφόρηση και ακρίβεια στις επιχειρηματικές διαδικασίες.

Η υπηρεσία IoT Global της Sparkle είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία συνδεσιμότητας IoT που επιτρέπει στις εταιρείες να ελέγχουν τη ροή εργασιών τους σε πολλές χώρες, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Η λύση βασίζεται στη χρήση παγκόσμιων M2M καρτών SIM, ικανών να συνδέονται σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, γεγονός που διασφαλίζει ότι οι πολυεθνικές εταιρείες δεν χρειάζεται να ενεργοποιούν καμία υπηρεσία σε συνεργασία με τοπικούς παρόχους. Επιπλέον, χάρη στην εικονική υποδομή του cloud-native δικτύου κινητής τηλεφωνίας, που καλύπτει όλες τις ηπείρους και στις συμφωνίες περιαγωγής, με περισσότερους από 500 παρόχους κινητής τηλεφωνίας διεθνώς, η Sparkle προσφέρει συνδεσιμότητα υψηλής απόδοσης σε παγκόσμια κλίμακα με εξαιρετικά χαμηλό χρόνο απόκρισης, καθιστώντας τη λύση IoT ιδανική για εφαρμογές που απαιτούν έλεγχο σε πραγματικό χρόνο.

Η λύση IoT Global εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της Sparkle, που αποτελείται από enterprise digital solutions. Μέσα στο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται και οι λύσεις για MPLS, Ethernet, managed SD-WAN, Cloud connect και Multicloud Automation Service που στόχο έχουν τη σύνδεση των διεθνών σελίδων των επιχειρήσεων και τη διαχείριση των επικοινωνιών τόσο εντός των εγκαταστάσεών τους όσο και με τα εξωτερικά τους οικοσυστήματα.