ΕΝΑ ALL IN ONE COIN ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

    Από: Startup Team

Μία τόσο απλή ιδέα για να κάνεις γρήγορα και εύκολα τις συναλλαγές σου, έρχεται σύντομα κοντά μας για να φέρει την επανάσταση στον τομέα της.

Με το coin μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι 8 κάρτες σε μία και να λειτουργούν με το απλό πάτημα ενός κουμπιού και τη σύνδεσή της μέσω Bluetooth στο κινητό σου. O κάθε ένας από εμάς που θα το χρησιμοποιεί θα πηγαίνει στο ΑΤΜ πχ της επιλογής του και μέσω της μικρής οθόνης που διαθέτει το νέο coin θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ποια από τις κάρτες που έχει αποθηκεύσει θέλει να χρησιμοποιήσει. Τόσο απλά!

Η ανάγνωση της κάθε κάρτας θα γίνεται με μία μαγνητική λωρίδα που αλλάζει κάθε φορά που αλλάζει και η κάρτα. Τα στοιχεία των καρτών μας θα είναι ασφαλή μέσα στην κάρτα και θα παραμένουν εκεί για 2 χρόνια όσο είναι και η διάρκεια της μπαταρίας.

Όποιος λοιπόν θελήσει να το αποκτήσει, θα πρέπει να βγάλει από το τσεπάκι του λίγο πολύ 55 δολάρια της προπαραγγελίας, αλλιώς θα περιμένει να κυκλοφορήσει το 2014 με την αρχική του τιμή να υπολογίζεται στο διπλάσιο. Εσείς τι σκέφτεστε;

One Coin for All of Your Cards